Деканат

 • ПДФ

 

 • Декан:
 • Е-пошта:
 • Телефон-факс:

 

 • Продекан:
 • Е-пошта:
 • Телефон-факс:

 

 

 • Продекан:
 • Е-пошта:
 • Телефон-факс:

 • Проф. др Братислав Ћирковић
 • batacirkovic@gmail.com

 • 028-88-261-локал 14

Последње ажурирано среда, 10 октобар 2018 08:13