ОБРАСЦИ ПРИЈАВА И ИЗВЕШТАЈА

  • ПДФ

Студентима мастер студија омогућава се преузимање Обрасца за пријаву теме завршног радаНаставницима се омогућава преузимање Обрасца за писање извештаја о оцени теме завршног рада и Обрасца за писање извештаја о урађеном завршном раду.

УПИС НА МАСТЕР И ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ 2018/19

  • ПДФ

Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини, донео је одлуку о расписивању конкурса за упис на мастер и докторске академске студије у школској 2018/2019. години, у складу са квотама за упис одређеним од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Текстове конкурса, који садрже прецизније информације о условима уписа, броју расположивих места, као и распореду активности, могу се преузети у секцији сајта намењеној студентима мастер и докторских академских студија.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ

  • ПДФ

Обавештавамо заинтересоване да Пољопривредни факултет организује други уписни рок за постојећа слободна места за упис у прву годину академских студија школске 2018/2019. године, на студијским програмима Сточарство и Биљна производња (Заштита биља, Ратарство, Воћарство и виноградарство). У секцији за преузимање можете преузети документ са прецизним подацима о конкурсу.

Страна 5 од 18