ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ ШКОЛСКЕ 2019/20

  • ПДФ
Обавештавамо будуће студенте да Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини расписује конкурс за упис на мастер академске студије у школској 2019/20 години. Текст конкурса, који садржи све неопходне податке налази се у секцији за преузимање.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2019/20

  • ПДФ

Обавештавамо заинтересоване да Пољопривредни факултет организује други уписни рок за постојећа слободна места за упис у прву годину академских студија школске 2019/2020. године, на студијским програмима Сточарство и Биљна производња (Заштита биља, Ратарство, Воћарство и виноградарство). У секцији за преузимање можете преузети документ са прецизним подацима о конкурсу. Као и у првом уписном року, полагање пријемног испита се НЕ НАПЛАЋУЈЕ.

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ШКОЛСКЕ 2019/20

  • ПДФ

Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини, расписао је Конкурс за упис у прву годину акредитованих студијских програма. Текст Конкурса можете преузети у секцији за преузимање, где су прецизирани термини свих активности везаних за упис, као и услови уписа, са неопходном документацијом.

Све додатне информације могу се добити на телефон 028-88-261, или путем електронске поште слањем упита на мејл адресу poljoprivredni@pr.ac.rs. Може се преузети и информатор о акредитованим студијским програмима и условима студирања.

Обавештавамо све будуће студенте да се полагање пријемног испита НЕ НАПЛАЋУЈЕ.  

Истовремено обавештавамо све будуће студенте да ће сви студенти, који стекну услов за упис, бити финансирани из БУЏЕТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.

Страна 4 од 18