ОБАВЕШТЕЊЕ О НАСТАВИ

  • ПДФ

Обавештавају се студенти свих нивоа студија, да ће им наставници и сарадници бити на располагању у комуникацији путем електронске поште.. Неопходно је да се у најкраћем року обратите својим наставницима електронском поштом, како би се наставиле наставне активности, а у складу са условима, које диктира тренутна ситуација. Адресе електронске поште наставног особља доступне су на сајту у секцији наставници. 

О свим даљим корацима и евентуалним новим елементима онлине наставе, благовремено ће бити доступна информација на сајту Факултета.  

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРЕКИДУ НАСТАВЕ

  • ПДФ

У циљу превенције инфекције новим корона вирусом SARS-CoV-2 Пољопривредни факултет неће изводити предавања, вежбе и испите на основним академским, мастер академским и докторским академским студијама у временском периоду од понедељка, 16.03.2020.године, до петка, 27.03.2020. године. Све напред наведене активности из поменутог периода обавиће се по накнадно утврђеном распореду.
Факултет ће са поновним извођењем предавања, вежби и испита почети у понедељак, 30.03.2020.године.
У напред наведеном периоду управа Факултета и  ненаставно особље ће редовно обављати своје радне обавезе.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ТРЕЋЕМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2019/20

  • ПДФ
Пољопривредни факултет обавештава заинтересоване да је преостало још буџетских места на основним академским студијама у школској 2019/20 години. Сходно томе, крајем септембра месеца, биће организован и трећи уписни рок. Заинтересовани могу предати документа сваким радним даном, до 28.09.2019. године, након чега ће бити организован пријемни испит и упис кандидата. Услови конкурса налазе се у секцији за преузимање.

Страна 3 од 18